Μάνος Παντελίδης

Είμαι ο Μάνος Παντελίδης, σπούδασα το πρώτο έτος της Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο ΙΙΕΚ Δομή. Μπορεί να μην το τελείωσα ποτέ το δεύτερο, όμως κατάφερα να καθιερωθώ στο δημοσιογραφικό γίγνεσθαι.

Ξεκίνησα έκανα την πρακτική μου στην "Ώρα των ΣΠΟΡ", στην συνέχεια συνεργάστηκα με το topiko24, με το οποίο μυήθηκε στον χώρο του webradio, καθώς με τους συντελεστές του κάναμε την εκπομπή "Παίζουμε μπάλα στα ερασιτεχνικά" για κοντά ένα χρόνο.

Το 2014 συνεργάστηκα με το webradio "terranova", στο οποίο και έκανα την εκπομπή "Στάδιο-Τέρανοβα", ενώ συμμετείχα στην κοινονικοπολιτική εκπομπή "και κουβέντα να γίνεται", με την Δώρα Γιακουστίδη. Τελείωσα την συνεργασία μου το τέλος του 2014.

Ξαναγύρισα στην δημοσιογραφία τον Ιούνιο του 2016. Στα μέσα του Ιουνίου ξεκινήσαμε την εκπομπή "Πρωινό Πανόραμα" στον parthenonradio, ενώ από τον Σεπτέμβρη κάνω και την εκπομπή Πάμε-Ερασιτεχνικό" στο οποίο μιλάμε μόνο για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Από τον Φλεβάρη μαζί με το ραδιοφωνικό μου, έτερο μου ήμισυ ξεκινήσαμε την εκπομπή "6ΡΜ", όπου και σας καλούμε να την ακούτε κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα...

Το Διαδικτυακό ραδιόφωνο parthenonradio.com δεν μεταδίδει την μουσική ροή του μεσώ της ιστοσελίδας www.parthenonradio.com αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ μέσω των radio portals

Designed by Loukouzas Panagiotis Copyright © 2016 Parthenonradio.com

StatCounter - Free Web Tracker and Counter