Κωνσταντίνος Πειρατικός

O Κωνσταντίνος Πειρατικός είναι ερασιτέχνης δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, και πνεύμα ανήσυχο που βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Γράφει ενίοτε σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο, όταν βρίσκει χρόνο. Θεωρεί τον εαυτό του αντικοινωνικό, είναι αυτοδίδαχτος, ελευθεριακός στοχαστής, ανένταχτος -άστεγος πολιτικά και μοναχικός από πεποίθηση και για λόγους αυτοπροστασίας. Είναι μόνιμα αγανακτισμένος και ασυμβίβαστος.Αγάπησε τον πόνο των άλλων, μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί τους,και ονειρεύεται μια διαφορετική πραγματικότητα μέσω της τέχνης και της μουσικής..

Γνωμικό με το οποίο ζει και πορεύεται είναι το <SAPERE AUDE>. Άπιαστη ουτοπία να ταξιδέψει στην Λατινική Αμερική ,και να ζήσει στις σπηλιές των Άνδεων μαθαίνοντας Quechua. Εδώ και 5 χρόνια έχει ξεκινήσει να γράφει το <<Μανιφέστο για την άρνηση του κόσμου>> που όπως λένε δεν θα το ολοκληρώσει ποτέ.

Το Διαδικτυακό ραδιόφωνο parthenonradio.com δεν μεταδίδει την μουσική ροή του μεσώ της ιστοσελίδας www.parthenonradio.com αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ μέσω των radio portals

Designed by Loukouzas Panagiotis Copyright © 2016 Parthenonradio.com

StatCounter - Free Web Tracker and Counter